Informatieavond Financiële Rust

30 november 2023, Tubbergen

  • Zou je eerder willen stoppen met werken?
  • Spaar je voor de studie van je kinderen? Of een mooie reis?
  • Heb je vermogen of spaar je maandelijks minimaal €100?
  • Zoek je naar een goed alternatief voor de lage rentes van nu?

Is je antwoord ‘ja’ op een van de bovenstaande vragen? Dan is deze informatieavond over ‘Financiële rust’ interessant voor jou. Deze avond bied ik vrijblijvend voor je aan. Scroll naar beneden voor meer info.

Waarom financiële rust?

Wensen en dromen hebben we allemaal. Om deze te realiseren hebben we, en daar ontkomen we helaas niet aan, geld nodig. Met een financieel plan laat je niets aan het toeval over. Je werkt gericht naar een doel: eerder stoppen met werken, een mooie reis maken of ‘gewoon’ financiële rust hebben.

Maak je dromen waar

Speciale gastspreker

Speciaal voor deze avond heb ik Michiel van Vugt van NNEK uitgenodigd als gastspreker. Michiel is vermogensplanner en schrijver van het boek ‘Net Iets Slimmer’. Hij neemt je mee in een verrassend en verfrissend verhaal over ons financieel gedrag. Waarom nemen we bepaalde beslissingen? Wat zijn de gevolgen? En hoe zorg je dat je betere (financiële) beslissingen neemt?

Michiel van Vugt

Commercieel Directeur NNEK, podcast host en schrijver.

Voor wie is deze avond interessant?

Iedereen die met geld te maken heeft. Iedereen dus! Het verhaal van Michiel is laagdrempelig. Verwacht geen jargon of dikdoenerij. Het is interactief en ontzettend leerzaam. 

Meer Michiel & Tom

Om alvast in de stemming te komen kun je via onderstaande link de podcast terugluisteren die ik eerder dit jaar opnam met Michiel van Vugt. 

Details

Inschrijven

Wil je deze avond bijwonen? Via de onderstaande knop meld je je aan. Omdat ik het niet alleen belangrijk voor jou vind, kun je uiteraard ook een introducee meenemen. Graag wel even aanmelden zodat je introducee ook kan zitten 😉!

Wacht niet te lang, want vol = vol!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Blijf op de hoogte

Iedere maand stuur ik een nieuwsbrief met leuke artikelen, interessante tips en verhalen over Holofin. Schrijf je nu in om niets te missen!

Pin It on Pinterest

Share This