Leef je mooiste
leven vanuit
financiële rust!

Beheer jij je geld op een manier die je leven verbetert?

Geld is essentieel voor een leuk leven. De logica is vrij simpel: Meer geld betekent meestal meer leuke dingen doen. Daarom zijn we vaak bezig met geld verdienen om later zoveel mogelijk leuke dingen te kunnen doen. Maar dan moet er natuurlijk wel een later zijn.

“Ik kan niet praten over je geld, laat staan je vertellen wat je ermee moet doen, als ik je niet echt ken.”

– Tom Oude Avenhuis –

In de 15 jaar die ik werkzaam ben in de financiële dienstverlening heb ik veel mensen gezien die “later” door een slechte gezondheid of vroegtijdig overlijden niet kunnen genieten van datgene waarvoor ze hun hele leven hard hebben gewerkt.

Ik weet zeker dat jij ook iemand kent die veel te vroeg is overleden of door ziekte niet meer het leven kan leiden dat hij het liefst zou willen. Kostbare tijd verstrijkt terwijl we te druk zijn om nu van het leven te genieten. Hoe vaak zeg jij tegen jezelf, als ik dit bereikt heb dan… of later als ik mijn bedrijf heb verkocht dan…?

Zelf deed ik dit ook, maar de ziekte van mijn vader heeft me doen besluiten hier verandering in aan te brengen. Vanaf nu staat het leven van mijn mooiste leven centraal en is geld slechts een middel om dat doel te bereiken.

Dit is waar ik voor sta.

Jouw leven staat centraal

Ik help jou om je financiële situatie inzichtelijk te krijgen en te houden. Samen zorgen we ervoor dat jij, zolang je leeft, kunt voorzien in de gewenste levensstijl. Hiervoor help ik je met fiscale planning, investeringen en het beschermen van wat je het meest dierbaar is.

Financieel inzicht

Ik help je om jouw financiële situatie op orde te krijgen en te houden. Samen zorgen we ervoor dat je zolang je leeft kunt voorzien in je inkomen en uitgavenbehoeften. Daarnaast help ik je met fiscale planning, investeringen en het beschermen wat je hebt.

Verantwoording

Ik begeleid je bij het nakomen van de afspraken die je met jezelf hebt gemaakt door samen je doelen te prioriteren en te laten zien welke stappen je kunt nemen en je regelmatig te laten zien hoeveel voortgang je al hebt geboekt.

Betere financiële keuzes

Op belangrijke (financiële) momenten geef ik je inzicht om je te helpen emotioneel gedreven beslissingen te vermijden die je doelstellingen schaden. Ik ben beschikbaar om te overleggen alvorens je een beslissing neemt. En doe het onderzoek zodat je alle benodige informatie voor een goede keuze hebt.

Proactief

Samen anticiperen we op veranderingen in je leven om hier financieel op voorbereid te zijn. Door regelmatig te beoordelen wat er gaat komen en het opstellen van een actieplan laten we deze veranderingen soepel verlopen.

Kennis

Op basis van je persoonlijke situatie geef ik je de specifieke kennis die je op dat moment nodig hebt om je doelen te halen. Zonder je daarbij te vermoeien met allerlei randzaken.

Wat doet Tom als hij niet werkt?

Professionele begeleiding met verhelderende documentatie.

Erwin Demkes

Tom kan zich goed verplaatsen in onze financiële wensen en vragen.

Ruud Koopmans

Het financiële plan heeft mij overzicht en rust gegeven.

Brian van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This