Leef jullie mooiste
leven vanuit
financiële rust!

Beheren jullie je geld op een manier die jullie leven verbetert?

Geld is essentieel voor een leuk leven. De logica is vrij simpel: Meer geld betekent meestal meer leuke dingen doen. Daarom zijn we vaak bezig met geld verdienen om later zoveel mogelijk leuke dingen te kunnen doen. Maar dan moet er natuurlijk wel een later zijn.

“Ik kan niet praten over jullie geld, laat staan jullie vertellen wat ermee te doen, als ik jullie niet echt ken.”

– Tom Oude Avenhuis –

In de 15 jaar die ik werkzaam ben in de financiële dienstverlening heb ik veel mensen gezien die “later” door een slechte gezondheid of vroegtijdig overlijden niet kunnen genieten van datgene waarvoor ze hun hele leven hard hebben gewerkt.

Ik weet zeker dat jullie ook iemand kennen die veel te vroeg is overleden of door ziekte niet meer het leven kan leiden dat hij het liefst zou willen. Kostbare tijd verstrijkt terwijl we te druk zijn om nu van het leven te genieten. Hoe vaak zeggen jullie tegen jezelf, als we dit bereikt hebben dan… of later als ik mijn bedrijf heb verkocht dan…?

Zelf deed ik dit ook, maar de ziekte van mijn vader heeft me doen besluiten het roer om te gooien. Vanaf nu staat het leven van mijn mooiste leven centraal en is geld slechts een middel om dat doel te bereiken.

Dit is waar ik voor sta.

Jullie leven staat centraal

Ik help jullie om jullie financiële situatie inzichtelijk te krijgen en te houden. Samen zorgen we ervoor dat jullie, zolang jullie leven, kunnen voorzien in de gewenste levensstijl. Hiervoor help ik jullie met fiscale planning, investeringen en het beschermen van wat jullie het meest dierbaar is.

Financieel inzicht

Iedereen kent de uitspraak: “In het land der blinden is eenoog koning!”.  Met inzicht in jullie financiële situatie weten jullie precies hoe je ervoor staat en wordt het makkelijker slimme financiële keuzes te maken. 

Verantwoording

Ik begeleid jullie bij het nakomen van de afspraken die jullie met jezelf hebben gemaakt door samen jullie doelen te prioriteren en te laten zien welke stappen jullie kunnen nemen. Ook laat ik jullie regelmatig hoeveel voortgang jullie al hebben geboekt.

Slimmere financiële keuzes

Op belangrijke (financiële) momenten geef ik jullie inzicht om te helpen emotioneel gedreven beslissingen te vermijden die jullie doelstellingen schaden. Ik ben beschikbaar om te overleggen alvorens jullie een beslissing nemen. En doe het onderzoek zodat jullie alle benodigde informatie voor een goede keuze hebben.

Proactief

Samen anticiperen we op veranderingen in jullie leven om hier financieel op voorbereid te zijn. Door regelmatig te beoordelen wat er gaat komen en het opstellen van een actieplan laten we deze veranderingen soepel verlopen.

Kennis

Op basis van jullie persoonlijke situatie geef ik jullie de specifieke kennis die op dat moment nodig is om jullie doelen te halen. Zonder jullie daarbij te vermoeien met allerlei randzaken.

Wat doet Tom als hij niet werkt?

Professionele begeleiding met verhelderende documentatie.

Erwin Demkes

Tom kan zich goed verplaatsen in onze financiële wensen en vragen.

Ruud Koopmans

Het financiële plan heeft mij overzicht en rust gegeven.

Brian van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This